Werken bij Stichting Bargerveen

Vacatures

Op dit moment zijn er geen vacatures. Als we nieuwe collega’s zoeken zullen wij dat hier op de site aangeven en delen op social media en via het Netwerk Groene Bureaus. Door ons te volgen op LinkedIn, Facebook of Twitter ben je snel op de hoogte van nieuwe vacatures.

Stages

Kennis delen en het opleiden van nieuwe ecologen en beheerders vinden we belangrijk bij Stichting Bargerveen. Ben je ge├»nteresseerd om een stage te lopen bij Stichting Bargerveen voor MBO, HBO of universitaire opleiding? Neem dan contact op Gert-Jan van Duinen. Bij ‘Expertise’ kan je kijken welke onderwerpen je aanspreken. Hoewel we vrijwel altijd meerdere studenten kunnen begeleiden zijn de beschikbare plekken regelmatig al bezet. Meldt je dus tijdig aan, met een goede onderbouwing.